Home arrow Optimizare pagini web
default color green color orange color
Optimizarea paginii de web

Optimizare Pagini Web
Studiu de caz - Optimizarea paginii de web tocmai realizate

Multe firme dupa ce au realizata pagina de web si aceasta pagina este prezenta pe internet, considera ca nu mai este nimic de facut decat sa astepte sa vina vizitatorii, potentialii clienti. Ei cred ca totul a fost facut bine de firma de webdesign sau persoana care a proiectat si a realizat acesta pagina de web.

Este cea mai mare greseala ! Acest lucru este un OBSTACOL MAJOR catre succesul firmei dumneavoastra !.

Cum functioneaza Internetul din acest punct de vedere ?

Echipa Westdesign inca din faza de proiectare, concepe pagina de web astfel incat, la anumite cautari in motoarele de cautare pentru anumite expresii bine definite, relevante pentru activitatea firmei dvs., sa situeze pagina de web realizata inaintea concurentilor din acelasi domeniu.

Optimizarea paginilor de web pentru motoarele de cautare este un procedeu destul de sofisticat, in permanenta shimbare si necesita destul de mult timp din partea firmelor de webdesign sa fie la curent cu noutatile aparute in domeniu. Din pacate, experienta arata ca firmele de webdesign se opresc la realizarea paginilor de web si se multumesc cu predarea siteului firmei care a comandat aceast site de internet. Beneficiarii de multe ori nici nu stiu ce greseala s-a facut din partea firmei de webdesign ignorand total aspectele privind Optimizarea Paginii de Web.

Noi, pe langa activitati ca realizare pagini web, webdesign si programare web, va punem la dispozitie cunostintele noastre in acest domeniu.