Home arrow Despre noi
default color green color orange color
Creare pagini web

Pagini web Oradea

Webdesign - Pagini de web de calitate

"Ars sine scienta nihil est" - "Arta fara stiinta este nimic"

 

Suntem o echipa tanara si dinamica, formata din programatori, ilustratori si designeri din Oradea si Zalau. Obiectivul principal de activitate al echipei tine de internet, pagini web, realizare pagini web, redesign pagini web existente, optimizarea paginilor de web realizate, conform criteriilor SEO actual valabile.
Oferim servicii complete pentru lansarea unei pagini de web pe internet de la cele simple de prezentare, fie pagini web pentru persoane fizice fie pagini web pentru firme.

Politica de marketing acceptata de noi in prezent impune acceptarea unor preturi deosebit de avantajoase pentru clientii nostrii. Noi dorim sa devenim cunoscuti in primul rand, prin calitatea serviciilor si seriozitatea noastra, dar pentru a ajunge aici avem nevoie de cat mai multi clienti multumiti si pentru inceput vom practica preturi cu care sa-i atragem spre serviciile noastre.
Astfel pretul pentru creearea unei pagini de web pentru o persoana fizica, de exemplu o pagina web de prezentare, statica, care nu necesita mai mult de de 7 zile de lucru de obicei, nu este mai mult de 100 €.
Pentru o firma mica sau medie care are nevoie de o pagina de web de o complexitate medie (ex: formular de contact interactiv, bannere animate, modul curs valutar, administrare, etc.) durata de realizare este intre 15-30 de zile, iar bugetul necesar nu depaseste 200-250 €.
Desigur pentru o firma mare, sau in cazul unor pagini dinamice unde se impune utilizarea unei baze de date, durata de executie find peste 30 de zile, pretul de realizare al unei astfel de pagini de web poate ajunge si peste 300 €

Dintre principalele servicii oferite de noi putem aminti:

» webdesign: proiectare pagini web, design pagini web, constructie pagini web, implementare si testare pagini web;
» promovarea pe internet ale paginilor de web, direct marketing;
» solutii web: aplicatii - baze de date; aplicatii multimedia;
» optimizarea "SEO" ale paginilor de web realizate de noi, dar nu numai (NOU!);
» servicii grafica si print:banner-e, carti de vizita, logo-uri, foi cu antet, mape de prezentare;
» servicii multimedia si advertising: CD- de prezentare multimedia, filme publicitare;